MULBERRY SILK

Ontdek de luxe zijde scrunchies, 100% moerbei zijde! 

Moerbei scrunchies bieden diverse voordelen vanwege hun unieke eigenschappen:

  1. Haarbreuk voorkomend: De zijdezachte textuur en minimale wrijving verminderen de kans op haarbreuk, vooral tijdens het slapen.
  2. Voorkomt klitten, pluis en vet haar: De gladde textuur van moerbei zijde helpt om gespleten haarpunten te voorkomen, klitten te verminderen en pluis en vet haar onder controle te houden, waardoor je haar er gezond en glanzend uitziet.
  3. Geen afdrukken: In tegenstelling tot sommige andere haaraccessoires, veroorzaken moerbei scrunchies geen vervelende haarplooien en afdrukken, waardoor je haar er na het dragen van de scrunchie net zo mooi uitziet als ervoor.
  4. Luxueus en stijlvol: Gemaakt van hoogwaardige moerbei zijde, voegen deze scrunchies een vleugje luxe en elegantie toe aan je haarstijl.
  5. Duurzaam en milieuvriendelijk: Moerbei zijde is een duurzaam materiaal dat op een natuurlijke en hernieuwbare manier wordt geproduceerd, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is voor bewuste consumenten. Daarnaast zijn deze scrunchies handgemaakt, wat bijdraagt aan hun duurzaamheid en kwaliteit.

 

Read more

WAT IS MOERBEI ZIJDE? 

Moerbei zijde, ook wel bekend als mulberry silk, is een van de meest gewaardeerde en hoogwaardige soorten zijde. Het wordt geproduceerd door zijderupsen die zich voeden met moerbeibladeren, vandaar de naam. 

Deze zijderupsen produceren zijdedraden om cocons te maken voor hun transformatie tot vlinders. 

De zijdedraden worden zorgvuldig verzameld, en elke cocon kan tot 300-900 meter draad bevatten. 

Moerbei zijde staat bekend om zijn zachtheid, glans en duurzaamheid, en het wordt veel gebruikt in luxueuze kleding, beddengoed en accessoires.

WAAROM KIES JE VOOR MOERBEIZIJDE?  

Moerbei zijde wordt gekozen vanwege zijn natuurlijke zachtheid, luxe uitstraling en duurzaamheid, terwijl andere satijnsoorten synthetisch zijn, minder comfortabel aanvoelen en niet dezelfde  eigenschappen en kwaliteit bieden.

Shop Mulberry scrunchies